Vaikka internetpelaaminen voi olla hieno kokemus, monet pelaajat päätyvät menettämään paljon rahaa. Sinun tulisi ottaa käyttöön toimenpiteitä, joilla varmistat, että rahasi eivät häviä netissä, jos nautit pelaamisesta.

Sinun tulisi asettaa budjetti. Olisi eduksi, jos et pelaisi enemmän kuin sinulla on varaa. Ennen kuin aloitat pelaamisen, arvioi rajasi. On tärkeää pitää se mielessä, kun pelaat.

On olennaista, ettet aseta kaikkia panoksiasi yhteen paikkaan. Voit laittaa vain muutaman dollarin sinne ja tänne yhdelle panokselle. Ei kannata ottaa riskiä, että menetät koko rahasarjasi vain yhden laskun takia. Jos teet niin, sinulla on houkutus menettää vielä enemmän. Kohtuullisten panosten hajauttaminen voi auttaa sinua pitämään rahasi turvassa pitkään.

Älä koskaan pelaa uhkapelejä rahoilla, jotka eivät ole sinun. Älä koskaan lainaa rahaa kokeillaksesi onneasi. Sinun ei myöskään pitäisi käyttää säästämiäsi rahoja ruokaostoksiin ja laskuihin. Jos pystyt tekemään jotain vastaavaa, voit meloa vastavirtaan ilman melaa!

Viimeinen oppitunti: Lakkaa johtamasta, kun johdat. Kun olet ansainnut kohtuullisen summan, on aika lopettaa ilta. Vaikka saatat tuntea tarvetta voittaa lisää, uskotko, että sinua onnistaa? Pidä riskitön puoli ylhäällä ja lopeta. Näin voit palata kotiisi yhä uudelleen ja uudelleen.

Monet nettipelisivustot tarjoavat ilmaisia vetoja uusille pelaajille. Nämä bonukset ovat ilmaisia, eikä sinulta veloiteta mitään, ellet hyväksy niitä. Sinun on oltava varovainen, ettet panosta liian usein. On ehdottoman tärkeää asettaa raja ja pitää siitä kiinni.

Hevosurheiluvedonlyönti verkossa, vedonvälittäjillä tai radalla on hauskaa. Erilaiset vedonlyöntityypit voivat tuntua hämmentäviltä aloittelijoista, erityisesti niin sanotun moninkertaisen vedonlyönnin kohdalla.” Olemme nähneet vaivaa selittääksemme suosituimmat moninkertaiset vedonlyöntimahdollisuudet, jotta sinun ei tarvitse kokea ylimääräistä päänvaivaa. Nämä vedonlyönnin periaatteet ovat niin yksinkertaisia, että tulet hämmästymään, kuinka helppoa se on.

Tuplaus

Tupla-vedonlyönnillä ennustat kahden peräkkäisen kilpailun tuloksen. Tupla-vedon voittaja määrittää kahden valitsemasi kilpailun voittajat. Tämä on harvinainen saavutus, joka yleensä johtaa suureen voittoon. Tuplauksen ensimmäisen kisan voittoa voi käyttää toisen kisan panostamiseen. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse panostaa rahaa kumpaankaan kilpailuun.

Voit myös antaa oikein vinkkejä toisessa kilpailussa kasvattaaksesi voittoasi. Tämä johtuu korkeammasta panoksesta, joka syntyy ensimmäisen kierroksen voitoistasi. Tuplat sisältävät riskin, koska ne maksavat vain, jos vinkkaat oikein molemmissa kilpailuissa. Panoksesi toisessa kilpailussa menetetään, jos valintasi ei voita ensimmäistä kilpailua. Jos hevosesi ei voita toista kilpailua, menetät ensimmäisen kilpailun voittosi. Palkinnot ovat tuottoisammat kuin mikään muu riskialttiimpi veto.

Esimerkki:

Kilpailu 1: Kilpailu 5/Kerroin 4-1 = Voitto 20 => Kilpailu 2 : Kilpailu 20 dollaria/Kerroin 5–1 = Voitto 100.

Kolminkertainen

Treble on periaatteessa sama kuin Double, paitsi että voit lyödä vetoa kolmesta peräkkäisestä kilpailusta kahden sijasta. Ensimmäisen osakilpailun voitot toimivat panoksena, kun taas toisen osakilpailun panosta käytetään kolmannen osakilpailun rahoittamiseen. Kilpailun 3 voitot käytetään panoksen tukemiseen. Panos kasvaa jokaisen voitetun kilpailun myötä. Tämä tarkoittaa sitä, että Treble-voitto on valtava voitto suhteessa alkuperäiseen panokseen. Jos vain yksi ennusteistasi osuu oikeaan, menetät Treble-voittosi.

Spread-vedot ovat tuoneet minulle alussa merkittäviä voittoja. Luulin, että oli helppoa tehdä taloudellisia spread-vetoja osakemarkkinoilla. Menetin kuitenkin pian alkuvoittoni ja täydensin pääomaani.

Nämä hajautetun vedonlyönnin kaupankäyntisäännöt on tarkoitettu ensisijaisesti aloittelijoille. Niiden tarkoituksena on auttaa heitä välttämään samojen virheiden tekemistä, joita minä tein kaupankäyntiurallani. Vaikka kaupankäyntisäännöt ovat suoraviivaisia, meidän on muistettava noudattaa niitä päivittäin. Sanotaan, että Audio sapiens on quod perceptual.

Unohda Aim-osakkeet – osto/myynti-ero voi olla liian suuri ja syö kaikki voitot. Ehkä on parempi pitäytyä FTSE 100 -yhtiöissä. Löydä halpa online-välittäjä (ei saisi ylittää 12,50 PS per kauppa) tai käytä IG Index spread bettingiä tai Capital Spreads spread bettingiä.

Vältä kaupankäyntiä/pitämistä yhtiön tulospäivän aikana. Se on uhkapeliä, ja osakkeet voivat liikkua +-10 %. Älä yritä mennä pitkälle osakkeisiin, jotka laskevat nopeasti käänteen toivossa. Se ei yleensä onnistu. Älä yritä lyhentää nousevaa osaketta käänteen toivossa. Se epäonnistuu lähes aina.

Tradaa trendien mukaan. Käyn kauppaa Bianca Blue 50 päivän trendikanavan suuntaan. Voit yrittää ostaa osakkeita, jotka ovat laskeneet muutaman päivän ajan, kun 50 päivän trendi nousee.

Älä kuuntele foorumeilla esiintyvää hypeä. Jos kaikki ovat positiivisia, se voi olla vaarallista. Kokeile kaupankäyntiä useiden päivien tai viikkojen ajan. Jos käydään kauppaa “päiväkaupalla”, todennäköisesti menetetään rahaa.

Osakkeet voivat nousta tai laskea. Älä lannistu, jos osakekurssi laskee sinua vastaan. Aseta raja sille, kuinka paljon voit menettää. Jos kaikki menee pieleen, on parasta irtautua ja pitää pääomasi.

Yritä maksimoida voittosi ja vähentää tappioita. Ihmisluonto pyrkii päinvastaiseen. Hajauta salkkuasi. Älä pidä kaikkia pankkeja tai kaikkia öljyosakkeita.