Kierrä koneesi ja paina kaasujalkaa tässä Capecod Gaming -ohjelmiston huipputehokkaassa katukilpailukolikkopelissä. Drift Kingissä on viisi rullaa ja 25 voittolinjaa, ja se tarjoaa kunnon määrän panostusvaihtoehtoja, joiden avulla kaikenkuntoiset pelaajat voivat nauttia viihteestä. Valmistaudu siis käynnistämään moottorit.

Kaiken tämän lisäksi pyörittäjiä viihdyttävät varmasti tämän videokolikkopelin erityiset bonuspelitoiminnot, kuten villit voitot, ilmaiskierrokset ja korkeaoktaaninen bonussivupeli, jossa pelaajien on ajettava kilpaa ylimääräisistä palkintorahoista. Tämän matalan tai keskitason volatiliteetin kolikkopelin teoreettinen RTP on 95,33 %.

Avaimet sytytyksessä

Markkinoilla on yhä enemmän kolikkopelejä, jotka hyödyntävät katuajojen hurjaa toimintaa vetoamalla adrenaliininarkomaanien pyörittäjiin. Kun viimeisen noin kymmenen vuoden aikana on julkaistu laajalle levinneitä elokuvasarjoja, kuten Fast and Furious, sekä joitakin laadukkaita katuajovideopelejä, ei ole mikään yllätys, että sekä uhkapelaajat että kehittäjät ovat päässeet kiihkeän elämän makuun.

Drift King palvelee tätä makua hyvin suunnitellulla peliruudullaan ja tulevaisuuteen suuntautuvalla estetiikallaan. Pelintekijät ovat nerokkaasti esittäneet rullat ikään kuin pelaaja istuisi auton ratissa ja näyttäisivät kojelaudan, joka on täynnä valitsimia ja ohjauspainikkeita. Ohjauspaneelin takana oleva ympäristö on tyypillinen yöllinen kaupunkikuvio, joka on täydellinen paikka katukilpailuille.

Kiekkoilla olevien kuvakkeiden osalta vedonlyöjät näkevät kaikenlaisia kriittisiä komponentteja mihin tahansa hurjaan autohirviöön, urheilullisista ohjauspyöristä neonhohtoisiin nopeusmittareihin, kromiseosvanteisiin ja paukkuviin subwoofer-kaiuttimiin. Bensiinipelien ystävät (ja kaikki Gran Turismoa tai Need for Speediä pelanneet) tunnistavat joitain tärkeitä osia minkä tahansa katuajoneuvon konepellin alta, kuten moottorin männän, turboahtimen ja typpioksidia täynnä olevan säiliön. Se antaa kierroksille hieman va-va-voom!

Opi ajamaan tätä Slotia

Tämän kolikkopelin ajaminen on paljon helpompaa kuin ahtimella ladatun street racer -auton ajaminen kaupungin kaduilla, mutta se voi olla yhtä jännittävää, jos sinulla sattuu olemaan onnea. Kolikkopelissä on 25 kiinteää voittolinjaa viidellä rullalla, ja pelaajien on päätettävä, kuinka paljon he haluavat panostaa jokaisella kierroksella rivipanoksilla: 0,01, 0,02, 0,05, 0,10, 0,20 ja 0,50. Tämä antaa tälle pelille maksimissaan 12,50 krediitin arvoisen kokonaispanoksen, joka ei suinkaan ole merkittävin mahdollinen panos kolikkopelien maailmassa. Spinnerit voivat moninkertaistaa rivipanoksensa jopa 5 000-kertaiseksi, ja kaikilla 25 voittolinjalla on tarjolla monenlaisia voittoyhdistelmiä.

Turboahdettu bonus

Tässä kolikkopelissä pelaajille antavat hieman bonustehostusta pari bonussymbolia. Aluksi on “W”-kuvake, joka ei ainoastaan tarjoa merkittävintä potentiaalia rivin voittaa jackpot, vaan toimii myös jokerina täydentämään voittoja, joissa on mukana muita symboleja. Tämä wild-symboli ei korvaa scatter-kuvaketta – jota kuvaa vihreä auto – koska tämän kuvakkeen ei tarvitse näkyä voittolinjalla palkitakseen ilmaiskierrosbonuksen. Pelaajat saavat 5, 10 ja 20 ilmaiskierrosta, jos kolme, neljä tai viisi scatteria ilmestyy.

Eikä siinä vielä kaikki, sillä Drift King lupaa antaa pelaajille mahdollisuuden osallistua kiihkeään kilpa-ajotoimintaan lisävoittojen saamiseksi. Tämä jännittävä sivupeli käynnistyy “Bonus”-mittarista, joka näkyy ruudun oikeassa yläkulmassa. Joka kerta, kun pelaaja löytää rullilta voiton, bonusmehu nousee, ja spinnerit pääsevät lähemmäs mahdollista sivupeliominaisuutta. Jokainen hävitty pyöräytys kuitenkin nollaa bonusmittarin, joten sinun on sinniteltävä muutaman peräkkäisen voittokierroksen ajan.

Raskas liikenne

Jos pidät itseäsi bensiinihulluna, haluat epäilemättä löytää lisää kolikkopelejä, joissa on samanlainen autoteema. Todellisuudessa tämä ei ole maailman yleisin genre, mutta pyörittäjät voivat ohjata tiensä voittoihin videokolikkopeleillä, kuten Booming Gamesin Desert Drag, Drive: Multiplier Mayhem NetEntiltä ja Racing for Pinks Microgamingilta.

Ajelehtiminen yön yli

Drift King on Capecod Gamingin erinomainen videokolikkopeli, joka pelaa mukavasti suosittujen katuajofilmien ja videopelien faneille. Vaikka et pitäisikään itseäsi kovin suurena bensiinihulluna, voit silti arvostaa tämän kolikkopelin voittopotentiaalia 5 000-kertaisen linjapanoksen jackpotin ansiosta. Ja siinä täytyy muistaa bonustehosteet, jotka tulevat ilmaiskierrosten ja ainutlaatuisen kilpa-autoilun sivupelin muodossa.

Horus Gold Slots

On tullut aika matkustaa jälleen kerran takaisin muinaiseen Egyptiin ja yrittää päästä faaraon palatsiin ja saada käsiinsä hänen aarteensa.

Horus Gold on Capecod Gamingin luoma videokolikkopeli, joka yhdistää erinomaisen grafiikan klassiseen ja viralliseen kolikkopeliuniversumiin. Panokset ovat korkeat, ja pelissä on muutama omaperäinen bonusominaisuus, joita voit odottaa, jos haluat tavoitella pelin jättipottia.

Katsotaan, mitä Horus Goldilla on tarjottavanaan ja mikä on lyhin tie suuriin voittoihin pelin täydellisessä arvostelussamme.

Tutki Egyptin mysteerejä

Kuten luvattu, Horus Gold yllättää pelaajat positiivisesti erittäin yksityiskohtaisen ja kauniin graafisen universuminsa ansiosta.

Pelin taustalla on kokoelma kaikkea egyptiläistä pyramideista obeliskeihin, sfinkseihin, palatseihin ja muihin jättimäisiin patsaisiin. Pelin syvä keltainen ja oranssi sävy vie sinut aavikolle, kun taas rullat ja komentopalkki on integroitu sulavasti ruudulle.

Lyhyesti sanottuna Horus Gold alkaa suurella, monumentaalisella asetelmalla ja runsailla viittauksilla suureen egyptiläiseen sivilisaatioon. Siirrymme seuraavassa osiossa tarkastelemaan pelattavuutta.

Lähempänä jumalia

Horus Gold on erittäin käyttäjäystävällinen peli, jossa on vain vähän sääntöjä. Selaa rullien alla olevaa komentopalkkia ja muokkaa kaikki perusasetukset muutamalla klikkauksella.

Pelimatriisissa on tavalliseen tapaan viisi rullaa ja 25 voittolinjaa, joilla symboliyhdistelmät laukaisevat erilaisia rahapalkintoja. Aloita valitsemalla panos seuraavaa kierrosta varten ja aktivoi voittolinjat (+) ja (-) -painikkeilla. Kun tunnet olevasi valmis aloittamaan pelaamisen, pyöräytä kierroksia, ja loppu on tuurista kiinni.

Erilaiset rahapalkinnot, joita voit saada pelatessasi Horus Goldia, riippuvat yhtä paljon nykyisestä panoksestasi kuin ruudulle ilmestyvistä symboliyhdistelmistä. Jos päätät panostaa enemmän rahaa Horus Gold -pelissä, voit saada vastineeksi valtavampia rahapalkintoja. Maksimipanoksen oikopolku on käytettävissä, jos haluat pelata all-in ja asettaa kiekoille kerralla suurimman mahdollisen panoksen. Ja jos kaipaisit ylimääräistä jännitystä, ota automaattinen pelitila käyttöön ja anna kierrosten pyörähtää hetken aikaa vapaalle kädelle jatkuvalla panostuksella.

Täydellinen uppoutuminen taattu

Mitä tulee kiekkosymboleihin, Horus Gold pyrkii täydelliseen uppoutumiseen. Jopa klassisimmat niistä on suunniteltu uudelleen, jotta ne sopisivat pelin egyptiläiseen universumiin hieman paremmin.

Korttisymbolit numerosta 9 ässään muodostavat pelin voittotaulukon ensimmäisen osan. Nämä ensimmäiset yhdistelmät ovat yleisimpiä, ja niiden arvo voi vaihdella 10:stä 700 krediittiin. Se on hyvä alku, mutta hauskuus jatkuu sen jälkeen.

Suurempia voittoja on odotettavissa risti-, silmä- ja kovakuoriaissymbolien ansiosta. Nämä kultaiset korut ovat Horus Goldissa hieman harvinaisempia, mutta voit odottaa jopa 1 000 krediitin voittoa. Muista, että myös aloituspanoksesi vaikuttaa huomattavasti tuleviin palkintoihisi.

Runsaasti bonuksia nautittavaksi

Faarao ja Kobra ovat pelin kaksi jokerikorttia. Mikä tahansa niistä voi korvata voittotaulukon perussymbolit ja auttaa sinua saamaan uusia voittoyhdistelmiä. Cobra-yhdistelmistä voi myös saada jopa 5 000 ylimääräistä krediittiä.

Horus Goldissa on myös kolme erilaista scatteria, jotka voivat käynnistää ainutlaatuisen toiminnon missä tahansa rullilla olevassa kohdassa. Esimerkiksi sfinksi-symboli käynnistää ilmaiskierrosbonuskierroksen, jonka aikana wild-symbolit laajenevat kerralla koko rullalle. Näiden ilmaispelien aikana saat mahdollisuuden kerätä jalokiviscattereita, jotka pidentävät bonusta ja jopa lisäävät tulevien palkintojesi arvoa.

Lopuksi Horus-symboli on viimeinen scatter. Tarvitset viisi sellaista rullilla käynnistääksesi vastaavan bonuksen, jossa saat kolme yritystä avata ruudulla olevat arkut paljastaaksesi niiden sisällön ja pussittaaksesi ikimuistoisen suuren voiton.

Yksi näyttävä ja palkitseva matka

Horus Gold voi ylpeillä kiehtovalla, mutta klassisella peliuniversumilla, erinomaisella grafiikalla ja koukuttavalla pelattavuudella, joka auttaa aloittelijoita pääsemään heti alkuun.

Panokset voivat olla hyvin korkeat, kun otetaan huomioon monet bonusominaisuudet. Useimmat niistä perustuvat scattereihin, joten jokainen kierros on tärkeä Horus Goldissa.