Vedonlyöntimaailma on muuttunut valtavasti viime vuosien aikana. Sinun ei enää tarvitse mennä pimeään, savun täyttämään vedonvälittäjään lyödäksesi vetoa. Kaikki tuijottivat naamaasi, kun astuit sisään, jos et ollut vakituinen.

Betfred on toiminut lähes 50 vuotta sen jälkeen, kun Fred Done perusti sen. Se on sopeutunut jatkuvasti muuttuviin vedonlyöntimarkkinoihin ja vastannut kasvavan asiakaskunnan vaatimuksiin. Myymälöissä on nykyaikaisinta tekniikkaa, kuten suurikokoiset vedonlyöntipäätteet ja seinästä seinään ulottuvat televisioruudut, joilla näytetään kaikki kilpailut ja urheilulajit. Ne tarjoavat myös ystävällistä ja avuliasta henkilökuntaa sekä mukavan ja siistin ympäristön, jossa voit lyödä vetoa.

Betfred on markkinajohtaja erittäin kilpailluilla online-vedonlyöntimarkkinoilla. Tämä on vaikuttavaa, mutta se ei ole helppoa. He ovat pitäneet yllä julkista läsnäoloa televisiomainonnan, suurten tapahtumien sponsoroinnin ja Wembley-stadionin virallisena yhteistyökumppanina Englannin ja muiden jalkapalloliittojen otteluissa, jotka järjestetään stadionilla. Se sponsoroi suuria hevosurheilutapahtumia Haydock Parkissa ja Kempton Parkissa sekä koirakilpailuja Nottinghamin ja Owlertonin vinttikoirien stadioneilla.

Betfredin Fred Done on tehnyt törkeitä vedonlyöntipäätöksiä, jotka eivät aina ole olleet oikeita, erityisesti Manchester Unitedin kohdalla. He ovat kahdesti maksaneet väärin aikaisin. Manchester United voitti Valioliigan mestaruuden vain hävitäkseen sen Arsenalille tai Manchester Citylle loppuotteluissa. Nämä ovat kalliita virheitä, mutta jopa vedonvälittäjät voivat tehdä virheitä vedonlyöntiä tehdessään.

Betfred eroaa kilpailijoistaan, koska se luo jatkuvasti lisäarvoa. Alla on muutamia esimerkkejä.

* Goals Galore, Betfredin yksinoikeus, on loistava tapa voittaa suuria summia jo pienellä PS1-panoksella. Se on yksinkertainen: valitse jalkapallo-ottelut, joissa uskot molempien joukkueiden tekevän maalin, ja voitat, jos valitset oikein. Valitset vähintään kolme peliä (kerroin 7/2) ja jopa viisitoista (mikä on huomattava määrä, kun kerroin on 1 500/1). Voit voittaa riippumatta siitä, kumpi joukkue voittaa, riippumatta otteluiden lopputuloksista. Voit ottaa vedonlyönnin tosissasi ja lisätä voittokertoimiasi tutkimalla koti-, vieras- ja maalintekomuotoja jollakin monista jalkapallotilastoja tarjoavista verkkosivustoista.

Double Delight ja Hat-trick Heaven ovat muita Betfredin yksinoikeusvetoja, jotka tarjoavat suuren arvon. Voit valita pelin ja valita sitten, kuka on mielestäsi ensimmäinen maalintekijä. Jos he voittavat, sinä voitat. Tämä yleensä lopettaisi vedonlyöntisi, mutta Betfred ei salli tätä. Kertoimesi voittaa maalintekijäsi toinen maali kaksinkertaistuu. Siinä ei kuitenkaan ole vielä kaikki – jos maalintekijäsi tekee toisen maalin, voittokertoimesi kasvaa kolmella.  Betfred tarjoaa PS50-bonusvedon uusille asiakkaille vastaamalla heidän ensimmäisiin talletuksiinsa. Alla on lisätietoja siitä, miten saat nämä ilmaisvedot.

Lisätietoa Betfredistä ja heidän PS50-ilmaisvedon bonuksestaan.

Hyvämaineinen online-urheiluvedonlyönti on välttämätöntä, jos haluat lyödä vetoa urheilusta. On helppo luoda tyylikäs käyttöliittymä, joka näyttää hyvältä ja jonka avulla voit tallettaa vaivalla ansaitut rahasi. Online-“neuvonta”-sivustoille maksetaan usein siitä, että ne suosittelevat ihmisiä huonoille sivustoille. Jopa sivustot, joita ei ole mainittu tässä, saavat urheiluvedonlyöntiyhtiöiltä palkkaa sivustojensa “luokittelusta.” Luokitus määräytyy sen mukaan, kuinka paljon rahaa ne saavat.

Mihin sinun pitäisi kiinnittää huomiota, kun valitset vedonlyöntivihkoa? Sinun on varmistettava, että sivustolla voit tallettaa rahaa. Ei ole hyvä ajatus olla huolissaan siitä, että yleinen syyttäjä voi käydä kimppuusi tai jäädyttää voittosi. Jos sinulla on kaikki hyvin, on kaksi tärkeintä asiaa, joita sinun tulisi etsiä kirjasta. Ne eivät ylläpidä mitään intro-bonuksia tai “teaser”-bonuksia, joita monet urheiluvedonlyönnit tarjoavat.

Kirja veloittaa mehua tai “vigiä”, kuten sitä myös kutsutaan. Tämä on prosenttiosuus, jonka talo tekee, vaikka vetosi voittaisi. Ne tarjoavat jopa 5 senttiä (Yhdysvalloissa). Katso numeroita. Sinulle jää pussi tyhjäksi, jos voitat 52 %, mutta talo saa 3 %. Vaikka ero saattaa tuntua pieneltä, se voi tehdä eron voittavan ja häviävän illan välillä.

Toinen olennainen näkökohta, joka on otettava huomioon, on maksu. Maksujen tulisi olla nopeita ja helppoja. Ei ole sen arvoista, että sinulla on kuuma putki ja odotat kaksi kuukautta tai kauemmin saadaksesi voittosi takaisin. Internetissä on raportteja kirjoista, jotka eivät ole maksaneet voittojaan. Voit tallettaa tai nostaa rahaa nopeasti, jotta voit käyttää enemmän aikaa valintojen tutkimiseen.

Vaikka saattaa olla houkuttelevaa liittyä “talletusotteluun” tai muuhun online-urheiluvedonlyönnin tarjoukseen, sinun kannattaa tehdä tutkimusta ja keskustella muiden vedonlyöjien kanssa ennen kuin päätät, kenelle annat rahasi. On helpompi menettää rahaa, jos pysyt parhaissa paikoissa.

Löydät linkkejä urheiluvedonlyöntiin, jotka täyttävät tässä artikkelissa esitetyt kriteerit, klikkaamalla alla olevaa linkkiä. Suosittelemme vain sellaisia kirjoja ja palveluita, jotka tasoittajamme ovat hyväksyneet.